ALLTSÅ IMORRON!

Vad hände med påskkärrings temat? Var/När/Hur och varför ändrade vi det till grek tema? Och... blir det ens av? Jag har hört många som tänker  banga, och då failar det ju :/ Hur som helst tänker iallfall jag ta med mig ett vitt lakan, hårsnoddar, locktänger, el tejp och silver tejp till imorron, och kanske ett par sandaler?...

TAGGA NU FÖR FAN!


Här får ni, lite ögongodis på braddan som kanske kan trigga er lite grann!

XoXo/

dött

det är verkligen på tiden att det sker lite aktivitet på detta ställe. för aktivitet finns det gott om i mp1a. problemet är bara att vi är för lata för att göra något vettigt av våran aktivitet. idag tog vi dock tillfället till akt, då vi kände för att snygga till ymer aka. mediahuset. så vi lånade en liten växt från uppis, som vi kallade "min buske". det blev väldigt grannt.

men inte alls lika grannt som denna fagra sång.

//ni kan aldrig gissa från vem..

försenad palttävling

Det händer ju inte alltför mycket här så jag tänkte lägga upp en film
där det inte heller händer alltför mycket, nämligen MP1As palttävling.



Peace out! /Towe

schooldyrkers

Trots att det är sportlov har tre av oss mediehoror idag befunnit oss inne i ymer byggnad. Varför? Vi tänkte lägga beslag på en digital makapär och en stativliknande varelse. Med hjälp av IT-teknikern Sören (som tyvärr inte är medveten om att man faktiskt kan ringa till en telefon även om den har slut pengar) så tog vi oss in och efter att vi gått igenom alla lärares privata saker fann vi slutligen vad vi letade. Sedan gick vi med hjälp av våra arma fötter hem till Unn, där en film utan dess like spelades in.

Vad för film? Våran film om asagudarna såklart. Den som skulle vara klar i fredags. Som vi inte ens påbörjat föräns idag. Till våran stora lycka hann vi spela in alla scener, trots annikas frånvaro. Filmen blev perfekt, slående och älskvärd. Mer kan jag tyvärr inte avslöja, det får ni beskåda då filmen visas upp inför klassen. Och förhoppningsvis läggs ut på youtube.
Kan dock dela med mig av några fagra bilder, så ni har en liten aning om vad som komma skall.


meddelande till lärarna


tor, freja, loke


tor utklädd till freja, trym, loke


//CEPERALIZ som förövrigt har blogglan denna kväll!

HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLP !!!!!

HJÄLP MIG, JAG SITTER FAST ! Haha, BIG FAIL, jag är ute mitt i ingenstans och bloggar från mobilen. Jag och pappa har hyrt en riktigt nice RMK 08 och jag är ute och leker. Men problemet just nu är att jag kört fast då jag skulle klättra i 2 meter fucking jävla hor-snö ! Så nu när jag väntar på att pappa ska komma med en spade så passar jag på att blogga lite och hoppas att alla mediehoror har ett riktigt fett lov ! 

                                                          Miss ya honey's // Dave the brave

RSS 2.0