Julen blev stulen.

Vi två (Linnea Mimmi) kom på en grymt briljanta idé, vi skulle sno julen. Allt började med MP2ornas gran, vi stört dök mot granen och snabbt likt små  vesslor smusslade vi den till vårat camp. Men vi blev inte tillfedställda av denna lilla kupp utan kände att vi ville slå på stort, OCH DÅ sipprade tanken fram ur hjärnbalken. Vi skulle ge oss på glasentre-granen. men vi behövde kumpaner, så vi kirrade ihop lite folk och begav oss mot större jaktmarker, vi visste att det inte skulle bli lätt, redan på väg mot glasentren kände vi att det här skulle bli ett äventyr vi set skulle glömma! Vi entrade likt ett lejon i en struts hjord. Patrasket i hörnen stirrade på oss och deras händer flög snabbt ner i fickorna för att att dra fram, en smoke. Och meningen som alltid pågår, blev tyst för en stund. Vi omringade granen som gamar som gamar runt en död BFare och Mimmi kastade sig på sladden till granen likt tarzan svingar sig i lianen, Linnea fanns snabbt råd och roffade åt sig en bit av granen, det som inte fick ske hände, granen gick i bitar men vi övermannade den snabbt och likt en grupp galna ligister springande från snuten, plötsligt blev det dubbel trubbel när Towe handlöst föll mot den kalla marken. Hon repade sig snabbt men vi kände att projektet hängde på lösa boliner. Det blev ingen dans på rosor att få upp granen för trapporna men det blev som ur askan i elden då vi kom in på lärarnas territorium. Kvickt föste vi in den söndertrasade granen i launchen, vi infann oss  i ett kritiskt ögonblick, men några spanare planterades ut för att cheka kusten. Efter många om och men byggde vi hop granen, dock en smula kortare än vanligt för att den skulle få plats, men inte ett öga var torrt då den ställdes ut bredvid sin like. Alla tämligen nöjda med uppdraget och återgick gladeligen till sina sysslor, intet ont anande. Men helt plötsligt var kalabaliken att faktum, grova anklagelser flög hit och dit när Stina underrättade oss om att högsta hönset på skolan hade anmält händelsen. 

Kort sagt slutade det hela med att en grupp snopna jägare bar bytet tillbaka till sin rättmätiga plats. Men en sak ska sägas, att slusket i glasentren aldrig kommer att uppskatta granens skönhet så som vi gjorde. 

/Linnea och Mimmi, christmast hunters. 

(en liten hint, musikarnas gran kommer inte att gå säker länge till!)

Kommentarer
Postat av: Frida

Vilken adrenalinkick!! Synd bara att vi inte fick behålla vårat stöldgods -.-

2008-12-02 @ 15:11:55
URL: http://ffridaf.blogg.se/
Postat av: Emelie

Var är videon då? Jag vandrar "likt ett lejon" i min väntan.Som ett barn i sin väntan på jultomten.

2008-12-02 @ 17:39:35
Postat av: tove

oh yes! Videon måste ju upp.

Enda problemet är ju att estetarna verkar hänga

vid deras julgran som om den vore en religös uppenbarelse (typ som den brinnande busken)...

2008-12-02 @ 21:06:17
Postat av: tove

Yes :) Videon måste ju upp!

Enda problemet med musikarna är ju

att de skyddar sin julgran som om

den vore jesusbarnet själv...

2008-12-02 @ 21:07:48
Postat av: Ceperaliz

så underbart, jag finner inte ord över min glädje till att läsa något så här underbart när jag ligger hemma i förfärlig sjukdom!

2008-12-03 @ 11:57:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0